Η Μπαρτσελόνα γίνεται... ταινία!

Η Disney έχει αγοράσει σχεδόν τα πάντα στο χώρο του θεάματος και πλέον ετοιμάζεται να μπει στο... ποδόσφαιρο! Η αρχή θα γίνει με την Μπαρτσελόνα που σε λίγο καιρό θα δούμε στη μεγάλη και μικρή οθόνη.

Η Μπαρτσελόνα γίνεται... ταινία!
messi pixar

Μία αποκάλυψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 της Βαρκελώνης και αφορά ένα πρότζεκτ που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα σε συνεργασία με την Pixar. Όπου "Pixar" βάλτε δίπλα την Disney, αφού ουσιαστικά αποτελεί στούντιο που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του "Μίκι Μάους".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα σκαριά βρίσκεται μία animated ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια την ομάδα της Μπαρτσελόνα και όχι απλά ένα έργο που θα αφορά την ιστορία του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη εταιρία θεωρείται κορυφαία στο είδος της, έχοντας παραγωγές, μεταξύ άλλων, όπως τα: Toy Story, Finding Nemo, Monsters, Xars, WALL-E, The Incredibles, Up κτλπ.

Οι συζητήσεις πάντως δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς εδώ και μία δεκαετία Μπαρτσελόνα και Disney ψάχνουν τρόπους για να συνεργαστούν και φυσικά να αυξήσουν τα κέρδη τους, φτιάχνοντας κάτι που θα ξεφύγει από τα κοινότυπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK