Η Μπαρτσελόνα θέλει Σουάρεθ για αντί-Τσάβι

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Λουίς Ενρίκε, ύστερα από την αποχώρηση του Τσάβι, επιδιώκει την επιστροφή του Ντένις Σουάρεθ στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός για δύο χρόνια στη Σεβίλλη.

Η Μπαρτσελόνα θέλει Σουάρεθ για αντί-Τσάβι

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, παρά την απαγόρευση μεταγραφών, καταστρώνει κανονικά τα μεταγραφικά πλάνα της για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με σημερινό (17/06) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" οι "μπλαουγκράνα" εξετάζουν την περίπτωση επιστροφής του Ντένις Σουάρεθ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σεβίλλη για 2 χρόνια (2014-16).

Η Μπαρτσελόνα θέλει Σουάρεθ για αντί-Τσάβι

Ο 21χρονος μέσος... προαλείφεται για διάδοχος του Τσάβι, ο οποίος αποχώρησε από τους Καταλανούς, μετακομίζοντας στο Κατάρ για χάρη της Αλ Σαντ. Όπως και στην περίπτωση του Αλέις Βιδάλ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη έναντι 17.000.000 ευρώ, ο Σουάρεθ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον προσεχή Γενάρη, παρότι ανήκει στην "Μπάρτσα", καθώς δεν μπορεί να εκδοθεί δελτίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποχώρηση του Τσάβι σε συνάρτηση με την απαγόρευση μεταγραφών δημιουργεί σημαντικό ζήτημα στην ισπανική ομάδα, καθώς στο ρόστερ αυτή την στιγμή υπάρχουν μόλις 4 "καθαρόαιμοι" μέσοι (Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Ραφίνια), καθώς ο Σέρτζι Ρομπέρτο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Λουίς Ενρίκε.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Σεβίλλης, η οποία πρέπει να αποδεχθεί το "σπάσιμο" της υπάρχουσας συμφωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK