Η σκληρή απάντηση των Καταλανών στα σενάρια φυγής του Μέσι

Η αποκάλυψη της "Marca" ότι ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα προκάλεσε τη δυναμική απάντηση των Καταλανών. Ακόμα και με... πρωτοσέλιδα!

Η σκληρή απάντηση των Καταλανών στα σενάρια φυγής του Μέσι

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι "πάγωσαν" τη Δευτέρα (14/11) στο άκουσμα της είδησης πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση που του έκανε η ομάδα του για επέκταση της συνεργασίας τους μετά το 2018, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του καταλανικού Τύπου την Τρίτη δεν υπάρχει... ούτε καπνός ούτε φωτιά!

Τόσο η "Mundo Deportivo" όσο και η "Sport" (οι δύο μεγάλες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Καταλωνίας) έσπευσαν να διαψεύσουν την μαδριλένικη "Marca", τονίζοντας πως πρόκειται για προσπάθεια του μαδριλένικου Τύπου "να προκαλέσει αποσταθεροποίηση στην Μπάρτσα", με την "Sport" να αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η σκληρή απάντηση των Καταλανών στα σενάρια φυγής του Μέσι

"Ο Μέσι θα επεκτείνει σίγουρα το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης δεν βιάζεται. Οι συζητήσεις μαζί του θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Μέσι θέλει να είναι ο τελευταίος που θα ανανεώσει ώστε οι διαπραγματεύσεις του να μην επηρεάσουν εκείνους τους συμπαίκτες του που είναι έτοιμοι να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Η ιστορία της Marca για τον Μέσι και τη μή ανανέωση ήταν πράξη εκδίκησης απέναντι στην Μπαρτσελόνα που αρνήθηκε να παραστεί στο γκαλά της εφημερίδας για την απονομή βραβείων στις 25 Οκτωβρίου".

Η σκληρή απάντηση των Καταλανών στα σενάρια φυγής του Μέσι

Όσο για τα σημερινά καταλανικά πρωτοσέλιδα; "Προχώρα Λέο", είναι ο τίτλος στην "Sport" η οποία επιθυμεί να εμψυχώσει τον "Pulga" πριν από το κρίσιμο ματς της Αργεντινής με την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ (λίγες ημέρες μετά τα τρία γκολ που δέχτηκε η "αλμπισελέστε" από την Βραζιλία) ενω η "Mundo Deportivo" τιτλοφορείται "Mείνετε ήσυχοι", συμπληρώνοντας πως τόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα όσο και οι μάνατζέρ του είναι σίγουροι πως θα επιτευχθεί νέο deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποκάλυψη της "Marca" για το "όχι" του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK