Η unfair κίνηση του Μέσι πριν τον γάμο της χρονιάς!

Ο Λιονέλ Μέσι μετράει αντίστροφα για τον γάμο του με την Αντονέλα Ροκούτσο, ωστόσο στο πιο ευτυχές γεγονός της ζωής του δεν θα βρίσκεται σύσσωμη όλη η Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story!

Η unfair κίνηση του Μέσι πριν τον γάμο της χρονιάς!

Είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά όμως δεν είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ώστε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Στις 30 Ιουνίου ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούτσο θα διαβούν το κατώφλι της εκκλησίας για τον γάμο της... χρονιάς και το σίγουρο είναι πως όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται στα τέλη του μήνα στο Ροσάριο της Αργεντινής.

Από τον γάμο του "Pulga" θα υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί απόντες, όχι κατόπιν επιλογή τους αλλά επειδή απλούστατα δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στη λίστα των καλεσμένων του ζευγαριού που αριθμεί συνολικά 700 άτομα.

Barcelona's Lionel Messi kisses his wife Antonella Roccuzzo as they celebrate after winning the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. Barcelona won 2-0 (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi kisses his wife Antonella Roccuzzo as they celebrate after winning the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. Barcelona won 2-0 (AP Photo/Francisco Seco) AP

Όπως αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 30χρονος σούπερ σταρ της "Μπάρσα" (θα τα κλείσει στις 24 Ιουνίου) έχει καλέσει όλους τους συμπαίκτες του στους "μπλαουγκράνα", μαζί με τους γιατρούς, τους μασέρ και του φυσιοθεραπευτές, την ώρα όμως που άφησε εκτός λίστας τον Λουίς Ενρίκε.

Παρά το γεγονός πως μίλησε με αρκετά καλά λόγια για τον 47χρονο τεχνικό από το Χιχόν κατά την αποχώρησή του από το σύλλογο, ο Μέσι δεν τον έχει μέσα στους καλεσμένους, ενώ εκτός έμειναν επίσης όλοι συνεργάτες του Λουίς Ενρίκε αλλά και τα μέλη της διοίκησης.

Όσον αφορά στα δώρα που θα δεχτούν από τους καλεσμένους τους, ο Μέσι και η σύντροφός του ζήτησαν να κατατεθούν χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμένο "Leo Messi" που έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Αργεντινός άσος για την ενίσχυση, τη φροντίδα και τη βοήθεια άπορων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK