Η υπόσχεση του Σουάρες σε 15χρονο καρκινοπαθή

O Λουίς Σουάρες τήρησε την Πέμπτη (2/7) την υπόσχεση που είχε δώσει τον περασμένο Μάιο σε έναν 15χρονο καρκινοπαθή από την Ουρουγουάη, τον οποίο επισκέφθηκε στην ογκολογική κλινική που νοσηλεύεται στο Μοντεβιδέο.

Η υπόσχεση του Σουάρες σε 15χρονο καρκινοπαθή

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε την Πέμπτη ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία, ογκολογική κλινική στο Μοντεβιδέο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε υποσχεθεί τον περασμένο Μάιο σε έναν 15χρονο φίλο της Μπαρτσελόνα που πάσχει από καρκίνο πως θα του χαρίσει μια υπογεγραμμένη φανέλα των "μπλαουγκράνα" και ήρθε η ώρα να τηρήσει την υπόσχεσή του.

Επισκέφθηκε λοιπόν το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο μικρός Ματέο και έκανε πράξη όσα είχε πει, δίνοντας παράλληλα χαρά και στα υπόλοιπα παιδιά.

Η υπόσχεση που είχε δώσει:

 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του:

 

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ