Ιδού το πρώτο... αγκάθι του Βαλβέρδε στην Μπάρτσα

Η "Sport" που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτει σήμερα πως ένας άλλος παίκτης έχει αρχίσει να... τσινάει όσον αφορά το οικονομικό, προκαλώντας πρόβλημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 6, 2018. FC Barcelona will play against Levante in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP IMAGES

Σκληρός διαπραγματευτής αποδεικνύεται ο Σάμουελ Ουμτίτι, καθώς σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα αρνείται να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα, μια και θεωρεί τον εαυτό του... ριγμένο.

Ο νεαρός αμυντικός ζητάει τα τριπλά απ' αυτά που αμείβεται αυτή τη στιγμή, αφού υπάρχουν συμπαίκτες του που... ζεσταίνουν τον πάγκο και τον ξεπερνούν σε αξία συμβολαίου.

Μείζον θέμα για την Μπάρτσα είναι ν' αλλάξει άμεσα το υπάρχουν συμβόλαιο (ισχύει μέχρι το '21) του Ουμτίτι, καθόσον η ρήτρα που τον δεσμεύει με τον σύλλογο ανέρχεται μόλις στα 60.000.000 ευρώ.

Η ελάχιστη αυτή ρήτρα, αναλογικά με την ποιότητα του 21χρονου αμυντικού, έχει ήδη ταρακουνήσει ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα που ετοιμάζονται για... ντου αρπαγής το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK