Και όμως: Ο Μέσι έφτασε τα 1000 γκολ στην καριέρα του!

Ο Λιονέλ Μέσι σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τελευταίο εκείνο των 1000 γκολ, σημειώνοντας χατ-τρικ στον αγώνα με την Λα Κορούνια! (PHOTO)

Και όμως: Ο Μέσι έφτασε τα 1000 γκολ στην καριέρα του!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Έχει ύψος μόλις 1,70.μ, κι όμως αυτά που έχει καταφέρει τον έχουν κάνει να μοιάζει με... γίγαντα! Είναι 30 ετών, και έχει κατορθώσει όσα άλλοι δεν έχουν δει ούτε με... τηλεσκόπιο σε περισσότερα χρόνια καριέρας! Τον λένε Λιονέλ Μέσι και είναι μύθος!

Ο Αργεντινός "μάγος" στον χθεσινό (29/4) εκτός έδρας αγώνα με την Λα Κορούνια, έκανε χατ-τρικ και έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Εκείνο των 1000 γκολ -από τη στιγμή που υπέγραψε με τη Νιούελς Όλντ Μπόις στην ηλικία των επτά-!

Τα τρία γκολ, εκ των τεσσάρων που έβαλαν οι Καταλανοί, είχαν τους ίδιους τρεις πρωταγωνιστές. Τον Σουάρες που μοίραζε, τον Μέσι που... παστέλωνε, τον Ρουμπέν που μάζευε την μπάλα από το τέρμα.

Το "κοντέρ" σκοραρίσματός του άσου των "μπλαουγκράνα", έγραψε 32 γεγονός που τον κατατάσσει φαβορί στη διεκδίκηση της "χρυσής μπάλας" μιας και έχει αφήσει πίσω του τον Σαλάχ με 31 γκολ και τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο με 29 αντίστοιχα.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ

Και όμως: Ο Μέσι έφτασε τα 1000 γκολ στην καριέρα του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK