Καρδιοχτύπησε ο Μέσι με τον αδερφό του...

Παρολίγον οικογενειακό δράμα για τον Λιονέλ Μέσι αφού τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αδερφός του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και στάθηκε πάρα πολύ τυχερός, γλυτώνοντας τα χειρότερα. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Άσχημα νέα από το Ροζάριο για τον Λίο Μέσι ο οποίος ενημερώθηκε το Σάββατο (26/8) το πρωί ότι ο αδερφός του Ματιάς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Το μαύρο Audi του αδερφού του ηγέτη της Μπαρτσελόνα... καρφώθηκε κάτω από ένα φορτηγό, χωρίς ευτυχώς για τον Μέσι και την οικογένειά του ο Ματίας Μέσι να τραυματιστεί.

Ο αδερφός του Λίο βγήκε από το αυτοκίνητο δίχως γρατζουνιά με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η αστυνομία απόρησε όταν έφτασε στο σημείο, βλέποντας το αμάξι διαλυμένο και τον οδηγό σώο και αβλαβή.

Ο Μέσι -όπως αναφέρουν τα μίντια- ενημερώθηκε για το ατύχημα πριν το παιχνίδι με την Αλαβές, ωστόσο άμεσα τόσο η οικογένεια όσο και ο ίδιος αδερφός του τον ειδοποίησαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK