Κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή ο Νεϊμάρ!

Η έφεση του Νεϊμάρ έπεσε στο κενό και έτσι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ οδηγείται σε δίκη με την κατηγορία της διαφθοράς για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα πριν 4 χρόνια!

Κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή ο Νεϊμάρ!

Προβλήματα και... μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ! Ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος είδε το Δικαστήριο της Βαρκελώνης να απορρίπτει την έφεσή του κατά της πρωτόδικής απόφασης εις βάρος και πλέον θα καθήσει στο εδώλιο με την κατηγορία της διαφθοράς, για την πολύκροτη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013.

Κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή ο Νεϊμάρ!

Πέρα από τον Νεϊμάρ, τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο πατέρας-μάνατζέρ του (ο δημόσιος κατήγορος ισχυρίστηκε πως αμφότεροι γνώριζαν για τις παρατυπίες της μετακίνησής του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα) και οι δύο άνδρες κινδυνεύουν πλέον με διετή φυλάκιση και επιβολή προστίμου εις βάρος τους ύψους 10.000.000 ευρώ!

Κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή ο Νεϊμάρ!

Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της εταιρίας "DIS" που είχε το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τη σχετική έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει πως η μεταγραφή του δεν κόστισε 57,1 εκ.ευρώ όπως ισχυρίστηκε η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" (από αυτά τα 40 εκ.ευρώ πήγαν στην οικογένεια και τα 17,1 στην Σάντος και στην DIS) αλλά ένα ποσό κοντά στα 83,8 εκ.ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να πηγαίνουν "κάτω από το τραπέζι" στην οικογένεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK