Κίνδυνος να χάσει το Clasico ο Μαστσεράνο

Ο Χαβιέ Μαστσεράνο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Εϊμπάρ, επειδή εξύβρισε τον βοηθό διαιτητή και κινδυνεύει να χάσει το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Νοεμβρίου.

Κίνδυνος να χάσει το Clasico ο Μαστσεράνο

Η αψυχολόγητη και... ανόητη ενέργεια του Χαβιέ Μαστσεράνο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εϊμπάρ, πιθανότατα θα κοστίσει στον Αργεντινό τη συμμετοχή του στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 31χρονος άσος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 83ο λεπτό του αγώνα, επειδή φέρεται να έβρισε τον βοηθό διαιτητή. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μαστσεράνο είπε στον βοηθό: "Το μ@@@ί της μάνας σου", με αποτέλεσμα να δει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Σε περίπτωση που η πειθαρχική επιτροπή του ισπανικού πρωταθλήματος δείξει την απόλυτη αυστηρότητά της, ο Αργεντινός μεσοαμυντικός κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών, το οποίο σημαίνει, όπως προείπαμε, πως δεν θα δώσει το παρών στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Λουίς Ενρίκε έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, λέγοντας πως: "Πρόκειται για μια έκφραση που στην Αργεντινή τη λένε χωρίς να απευθύνονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Οι παίκτες μου είναι διαφορετικών αξιών από το να εκφράζονται με τέτοιους τρόπους απέναντι σε άλλους".

Δείτε σε VIDEO την αποβολή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

9η αγ.: Η σειρά του Σουάρες στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK