Κίνδυνος τιμωρίας της Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Champions League

Με τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει η Μπαρτσελόνα για τις σημαίες και τα τραγούδια των οπαδών των "μπλαουγκράνα" υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League στο Βερολίνο.

Κίνδυνος τιμωρίας της Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Champions League

Με πρόστιμο της τάξης των 50.000 ευρώ και κλείσιμο μέρους του "Καμπ Νόου" ενδέχεται να τιμωρηθεί η Μπαρτσελόνα για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τελικό του Champions League που έλαβε χώρα στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, η UEFA διενεργεί έρευνα για τις σημαίες και τα τραγούδια των φίλων των "μπλαουγκράνα" υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας όχι μόνο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Γιουβέντους αλλά και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 23 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ευρώπης τιμωρηθούν, η ποινή θα τεθεί σε ισχύ στο πρώτο ματς της ομάδας στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ