Κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια και μιλούσαν για 20 λεπτά Ενρίκε και παίκτες

Η Μπαρτσελόνα δεν πατά καλά στα πόδια της τον τελευταίο καιρό και μετά από την απώλεια στο "Ανοέτα", ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια και μιλούσαν για 20 λεπτά Ενρίκε και παίκτες

H ισοπαλία της Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ στο "Ανοέτα" κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ έφερε την ομάδα του Λουίς Ενρίκε 6 πόντους μακριά από την πρώτη Ρεάλ μία εβδομάδα πριν από το clasico.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Ειδικά μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Πικέ που ισχυρίστηκε ότι η Μπάρτσα μ' αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο Ενρίκε σκέφτηκε ότι πρέπει να αντιδράσει.

Ετσι μάζεψε άπαντες στα αποδυτήρια, τους κλείδωσε για 20 λεπτά (αφού βγήκαν έξω όλα τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικου τμήματος) και άρχισε η ψυχοθεραπεία. Ποιος φταίει, τι μπορούμε να κάνουμε να το ξεπεράσουμε, πως αντιδράμε.

Οι απόψεις διατυπώθηκαν, ο Λουίς Ενρίκε έβγαλε τα συμπεράσματά του και μένει να δούμε τώρα πως θα αντιδράσουν στο επικείμενο τεράστιο ματς με τη Ρεάλ στο οποίο, κακά τα ψέμματα, η Μπαρτσελόνα θα παίξει ένα μεγάλο μέρος των ελπίδων της για τον τίτλο της Πριμέρα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα