"Κράξιμο" Τσάβι στη διοίκηση για τις μεταγραφές σε Βαλβέρδε!

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις των "μπλαουγκράνα" επί εποχής Βαλβέρδε και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ήταν μάλιστα άκρως επικριτικός!

Barcelona's Xavi Hernandez waves to the fans during celebrations at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain Sunday June 7, 2015 after winning the Champions League final soccer match Saturday by beating Juventus Turin 3-1. Barcelona won the triple this season winning the Spanish League title, the Copa del Rey and the Champions League. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Xavi Hernandez waves to the fans during celebrations at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain Sunday June 7, 2015 after winning the Champions League final soccer match Saturday by beating Juventus Turin 3-1. Barcelona won the triple this season winning the Spanish League title, the Copa del Rey and the Champions League. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα απογοήτευσε τον κόσμο της με την αποτυχία της να κλείσει τον Κουτίνιο στο φινάλε των μεταγραφών, παρά το γεγονός ότι έφτασε να προσφέρει μέχρι και 160 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ και είχε έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, και πλέον θα έχει ως εχθρό από εδώ και πέρα την γκρίνια και την μουρμούρα των οπαδών της.

Δεν είναι όμως μόνο ο κόσμος των "μπλαουγκράνα" που δεν είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας του καθώς στο ίδιο "μπλοκ" βρίσκεται και ο Τσάβι, με τον πρώην αρχηγό ν' ασκεί σκληρή κριτική στη διοίκηση για τα "δώρα" που έκανε στον Βαλβέρδε!

" Τα τελευταία χρόνια η ομάδα κυριάρχησε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και... αποκοιμήθηκε. Κατά τη γνώμη μου έγιναν λάθος κινήσεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ήρθαν παίκτες που δεν ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού του Βαλβέρδε (Παουλίνιο, Ντεμπελέ κτλ)", τόνισε αρχικά ο Τσάβι με συνέντευξή του στην "Marca", για να προσθέσει πάντως το εξής:

" Δεν είμαι σύμφωνος με όσους την θεωρούν πιο αδύναμη από τη Ρεάλ, θυμίζω ότι και πριν μερικά χρόνια μας είχαν ξεγραμμένους και πήραμε το τρεμπλ. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν ήθελα να βλέπω άλλους παίκτες να έρχονται στην Μπαρτσελόνα γιατί είχε ήδη τους καλύτερους. Πρόκειται για τον πιο δύσκολο σύλλογο σε όλο τον κόσμο..."

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK