Κρυφό ραντεβού Θουμπιθαρέτα-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)

Μυστική συνάντηση (που εν τέλει δεν έμεινε μυστική) μεταξύ του Αντονι Θουμπιθαρέτα και του Λουίς Ενρίκε έλαβε χώρα με αντικείμενο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα.

Κρυφό ραντεβού Θουμπιθαρέτα-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)

Το ραντεβού σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Sport στο σπίτι του τεχνικού της Θέλτα ο οποίος σημειωτέον, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας.

Προφανώς το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο η λογική λέει ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας τους από την επόμενη σεζόν.

Αν κρίνει κανείς επίσης από τη διάρκεια της συνάντησης (περισσότερες από 2,5 ώρες) λογικά θα έγινε αναλυτική συζήτηση που θα έφτασε στις λεπτομέρειες.

Κρυφό ραντεβού Θουμπιθαρέτα-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)

Ο Ενρίκε, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, ήταν εξ' αρχής ο Νο1 υποψήφιος για αντικαταστήσει τον Τάτα Μαρτίνο στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" καθώς αποτελεί εκλεκτό του προέδρου της Μπαρτσελόνα Γιόζιπ Μπαρτομέου και της διοίκησης.

Από την πλευρά του ο Θουμπιθαρέτα δείχνει να προτιμά τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο έχει εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει ραντεβού και με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Οι επαφές πάντως δημιουργούν θέμα από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα μάχεται ακόμα για το πρωτάθλημα και ο Μαρτίνο προπονεί κανονικά την ομάδα.

Το εξώφυλλο της El mundo deportivo την Δευτέρα: "Στα χέρια του Λουίς Ενρίκε"

Κρυφό ραντεβού Θουμπιθαρέτα-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK