Ξανά στο CAS η Μπαρτσελόνα, δεν εγκαταλείπει

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα, λίγο μετά την απαγόρευση των μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA, έκανε γνωστό πως θα προσφύγει ξανά στο CAS, προκειμένου να δικαιωθεί.

Ξανά στο CAS η Μπαρτσελόνα, δεν εγκαταλείπει

Η FIFA δεν έκανε δεκτή την έφεση της Μπαρτσελόνα για άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών και έτσι της απαγορεύει οποιαδήποτε μετακίνηση ποδοσφαιριστή για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Οι Καταλανοί απ' ότι φαίνεται όμως δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση και είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν ξανά στο CAS για να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, λίγο μετά την ποινή που της επιβλήθηκε:

"H Μπαρτσελόνα δεν μπορεί με κανένα τρόπο να δεχθεί μια απόφαση που αποτελεί προσβολή για τις παγκοσμίου φήμης ακαδημίες της, του ανθρώπινου προσωπικού και τις αξίες που μεταδίδει.

Ως απάντηση στην τιμωρία που επέβαλε η FIFA για παραβιάσεις κανονισμών, ο σύλλογος ανακοινώνει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του και θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο".

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα όταν της είχε επιβληθεί η ποινή τον περασμένο Απρίλιο, είχε προσφύγει στο CAS, το οποίο ανέστειλε την τιμωρία για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK