Ξεσκαρτάρισμα ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζονται στην Βαρκελώνη, όπου το καλοκαίρι είναι πιθανόν να αποχωρήσουν από το σύλλογο μέχρι και 16 ποδοσφαιριστές(!). Διαβάστε τι ενδέχεται να συμβεί στην επόμενη μέρα των "μπλαουγκράνα".

Ξεσκαρτάρισμα ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής "Sport", μεγάλες αλλαγές επρόκειτο να συμβούν στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Ενώ θεωρείται δεδομένη η ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας από τον Λουίς Ενρίκε, έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο σύλλογο μετά την έλευση του νέου τεχνικού και ποιοι θα αποχαιρετήσουν.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να χτίσει την ομάδα της νέας εποχής πάνω στους Πικέ, Μπουσκέτς, Άλμπα, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, καθώς και στους Μοντόγια, Μπαρτρά και Τσάβι. Από εκεί και πέρα, σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι λογίζονται ως αναλώσιμοι.

Ξεσκαρτάρισμα ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Τουλάχιστον 16 ονόματα ακούγονται πως θα μπουν στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ή δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Έτσι, οι Μανουέλ Πίντο, Βίκτορ Βαλντές και Κάρλες Πουγιόλ θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι μιας και τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Ιουνίου και δεν θα ανανεωθούν. Οι Ιμπραχίμ Αφελάι, Ισάακ Κουένκα, Ντος Σάντος, Ολαθάμπαλ, Κρίστιαν Τέγιο, Σέρζι Ρομπέρτο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι προς πώληση, ενώ γίνονται συζητήσεις και για πιθανή παραχώρηση των Άλβες, Αντριάνο και Σονγκ.

Το ίδιο ισχύει και για τους Πέδρο, Μασκεράνο και Αλέξις, όπου αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση, ο καταλανικός σύλλογος θα συζητήσει για την πώλησή τους. Μετά από όλα αυτά λοιπόν, γίνεται ολοένα και πιο αισθητό το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα "αλλάζει εποχή".

Διαβάστε περισσότερα:

Γιατί ναι και γιατί όχι Λουίς Ενρίκε

Επιστροφή στο... παρελθόν για την Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK