Κυνηγούν επτά τίτλους σε μια χρονιά οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά επτά τίτλους μπορούν να κατακτήσουν πέντε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Διαβάστε τον τρόπο.

Κυνηγούν επτά τίτλους σε μια χρονιά οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Κοντά στο να γράψουν ιστορία βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν ακόμη και 7 τίτλους μέσα σε ένα χρόνο, επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει κανένας μέχρι τώρα. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο.

Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Ντάνι Άλβες, Νεϊμάρ και Κλαούντιο Μπράβο (Αργεντινή, Βραζιλία και Χιλή αντίστοιχα) είναι οι πέντε παίκτες των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι συνεχίζουν στο Κόπα Αμέρικα και έχουν πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου με τη χώρα τους.

Μέχρι στιγμής έχουν από τρεις τίτλους, βάζοντας στη συλλογή τους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας αλλά και το Champions League. Μέχρι το τέλος της χρονιάς υπάρχουν ακόμη το UEFA Super Cup, το Supercopa de Espana (το οποίο το έχουν ήδη πάρει) αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, στα οποία οι Καταλανοί έχουν μεγάλες πιθανότητες κατάκτησης.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι και οι πέντε παίκτες θα μείνουν στην Μπαρτσελόνα και για την επόμενη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK