Μαρτίνο: "Καλά κάνουν και μιλάνε με Λουίς Ενρίκε"

Ήρεμος παραμένει ο "Τάτα" Μαρτίνο, παρά τις φήμες που θέλουν τον Λουίς Ενρίκε να είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τα όσα δήλωσε μετά το ματς της ομάδας του με την Έλτσε.

Μαρτίνο: "Καλά κάνουν και μιλάνε με Λουίς Ενρίκε"

Δεν δείχνει να ανησυχεί ο "Τάτα" Μαρτίνο για τα όσα λέγονται για τον πιθανό αντικαταστάτη του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε. Ο νυν τεχνικός των "μπλαουγκράνα" σε συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τον αγώνα ενάντια στην Έλτσε δήλωσε: "Ο σύλλογος δεν κάνει κάτι κακό που μιλάνε με τον Λουίς Ενρίκε, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω εξηγήσεις".

Για το μέλλον του στην ομάδα, που είναι αβέβαια αυτή τη στιγμή, είπε: "Δεν σημαίνει πως αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έκανα φέτος. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει το μέλλον μου. Είμαι όμως πολύ περήφανος που είμαι προπονητής ενός τεράστιου συλλόγου, σαν την Μπαρτσελόνα''.

Τέλος, όσον αφορά το τελευταίο ματς κόντρα στην Ατλέτικο στο Καμπ Νου, που θα κριθεί ο τίτλος, ο Μαρτίνο είχε να δηλώσει: "Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα δεν θα βγούμε στους δρόμους να πούμε πως δεν μας αξίζει. Θα γιορτάσουμε την επιτυχία μας. Ίσως τελικά να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά από την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και την ομάδα που έκανε μια καταστροφική σεζόν".

Διαβάστε ακόμη:

Ινιέστα: "Πρωτάθλημα ή όχι, η ομάδα θέλει αλλαγές"

News 24/7

24MEDIA NETWORK