Μαστσεράνο μέχρι το 2019 στη Μπαρτσελόνα

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χαβιέρ Μαστσεράνο όπως ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος.

Μαστσεράνο μέχρι το 2019 στη Μπαρτσελόνα

Μια "ανάσα" πριν τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους έφτασε το φετινό καλοκαίρι ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, όμως αποφάσισε να ρίξει άγκυρα στη Βαρκελώνη.

Όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί ο 32χρονος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο "Καμπ Νου" μέχρι και το καλοκαίρι του 2019.

Ο Μαστσεράνο έχει αγωνιστεί συνολικά 282 φορές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα χωρίς να πετύχει γκολ, ενώ βρίσκεται στο σύλλογο από το καλοκαίρι του 2010 όταν και πήρε μεταγραφή από τη Λίβερπουλ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ