Με αναστολή η ποινή της FIFA στην Μπαρτσελόνα

Η επιτροπή εφέσεων της FIFA αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση στην ποινή της Μπαρτσελόνα, η οποία της απαγόρευε οποιαδήποτε ενίσχυση του ρόστερ της στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Με αναστολή η ποινή της FIFA στην Μπαρτσελόνα

Αυτό σημαίνει ότι η ισπανική ομάδα μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και να καλύψει τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της, τόσο από τον τραυματισμό και την επικείμενη αποχώρηση του Βαλντές, αλλά και την επιθυμία του Πουγιόλ να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα για δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω παράβασης των κανονισμών περί εγγραφής ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών, ενώ της είχε επιβληθεί και πρόστιμο 370.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή εφέσεων της FIFA, λήφθηκε η εν λόγω απόφαση καθώς μεσολαβεί μεγάλο διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης (σίγουρα όχι πριν από την 1η Ιουλίου, οπότε και αρχίζουν οι μεταγραφές του καλοκαιριού), ενώ ενδεχομένως να δοθεί συνέχεια της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες, στην περίπτωση που η ισπανική ομάδα προσφύγει στη συνέχεια και στο CAS.

Ανοίγει ο δρόμος για Τερ Στέγκεν και Χαλίλοβιτς

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές και μετά από αυτή την εξέλιξη μπορεί να προχωρήσει αμέσως στην απόκτησή τους. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Γερμανό τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ, Μακ Αντρέ Τερ Στέγκεν και τον 17χρονο Κροάτης επιθετικό μέσο Άλεν Χαλίλοβιτς.

Διαβάστε ακόμη:

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK