Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση του Τσάβι. Ο παίκτης συμφώνησε να παραμείνει στην αγαπημένη του Μπάρτσα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

Όπως όλα δείχνουν ο Τσάβι Ερνάντες θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος μπορεί να βρισκόταν σε συζητήσεις με την Αλ Αράμπι του Κατάρ και τις τελευταίες μέρες να συζητούσε με την Νιου Γιόρκ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, προτίμησε να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", καθοριστική ήταν η συνάντηση του παίκτη με τον προπονητή των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως τον υπολογίζει, ενώ και ο παίκτης φάνηκε θετικός στον νέο ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

Η παραμονή στην Βαρκελώνη, όπως αναφέρει η "AS" "η καλύτερη επιλογή για τον Τσάβι" μιας και ο σύλλογος φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει όλες τις ανάγκες του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Ο Τσάβι θα ξεκινήσει μάλιστα τις προπονήσεις στις 24 του μήνα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που βρίσκεται στην Αγγλία για προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK