Μέσι: "Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου"

Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λίγες ώρες πριν από την απονομή της "Χρυσής Μπάλας" στη Ζυρίχη. "Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μέσι: "Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου"

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάνουελ Νόιερ θα διεκδικήσουν την Δευτέρα (12/1) τον τίτλου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Οι τρεις "μονομάχοι" βρίσκονται ήδη στη Ζυρίχη, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν από την απονομή του βραβείου, ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

"Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Νιούελς, δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου. Ακόμη κι αν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί".

Ερωτηθείς για τον μεγάλο αντίπαλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε: "Είναι εντυπωσιακά όσα έχει καταφέρει, το Champions League, το Κύπελλο, έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ και έχει σημειώσει πολλά γκολ, καθοριστικά σε πολλά παιχνίδια. Είχε θεαματική πορεία τον τελευταίο χρόνο. Φυσικά και θα μου άρεσε να παίζω μαζί του αν και θα ήταν δύσκολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK