Μέσι: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

Ο Λιονέλ Μέσι, στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Gilette, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα.

Μέσι: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος όσον αφορά τη φετινή παρουσία των "Μπλαουγκράνα":

"Δουλεύουμε σωστά στις προπονήσεις και προσπαθούσε να τα μεταφέρουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα εξελίσσεται και είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καθώς προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα μας ζητάει ο προπονητής."

Σε ερώτηση όσον αφορά την άφιξη του Λουίς Ενρίκε, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει λίγο η τακτική της ομάδας, απάντησε:

"Δουλεύεις διαφορετικά όταν υπάρχει νέος προπονητής. Μας λέει τι θέλει από εμάς κι εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσο γρηγορότερα γίνεται. Για παράδειγμα, η χρησιμοποίηση ενός ακόμα επιθετικού μου δίνει την δυνατότητα να κινούμαι με περισσότερη ελευθερία και έτσι μπορώ να πασάρω αλλά και να σκοράρω."

Ερωτώμενος για το Νεϊμάρ δήλωσε: "Είναι η δεύτερη χρονιά που αγωνιζόμαστε μαζί και μπορούμε να συνεργαστούμε πιο εύκολα. Φέτος παίζουμε πιο κοντά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερες συνεργασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είναι ευχαρίστησή μου να αγωνίζομαι μαζί του."

Τέλος, σε ερώτηση για τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, σχολίασε: "Είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές και έχουμε ταιριάξει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK