Γιατί... τσακώθηκαν Μέσι και Σουάρες

Εδώ και τέσσερα χρόνια συνεργάζονται άψογα στη Μπαρτσελόνα, έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία. Ωστόσο, αυτή φαίνεται να έρχεται στο τέλος, καθώς ο "ανταγωνισμός" μετέτρεψε Μέσι και Σουάρες σε...εχθρούς (VIDEO).

Barcelona's Luis Suarez hugs Barcelona's Lionel Messi who scored his side's third goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Luis Suarez hugs Barcelona's Lionel Messi who scored his side's third goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP IMAGE

Παρότι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι είναι συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι θα αγωνίζονται με διαφορετικές φανέλες στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο πρώτος με αυτήν της Ουρουγουάης και ο δεύτερος με της Αργεντινής.

Οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών χαρακτηρίζονται άψογες με τον 31χρονο επιθετικό να συνοδεύει μαζί με την οικογένειά του τον βραχύσωμο αστέρα στο ταξίδι του μέλιτός του την προηγούμενη χρονιά.

Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται να αλλάξουν για χάρη ενός διαφημιστικού σποτ. Συγκεκριμένα η Gatorade με το νέο σλόγκαν "Όλα Αλλάζουν" θέλησε να διαμορφώσει κάπως διαφορετικά την εικόνα που διατηρούν οι δύο ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, κάνοντάς τους εχθρούς.

Χαρακτηριστικά, η διαφήμιση ξεκινάει με τους δύο φίλους να πανηγυρίζουν μαζί ένα γκολ, βγάζοντας μια σέλφι που τοποθετείται ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες που κοσμούν το σπίτι του Σουάρες. Αλλά η φιλία θα φτάσει στο τέλος της, όταν ανακοινωθεί από τη τηλεόραση η κόντρα που ξεσπάει ανάμεσά τους, λόγω μίας νέας διοργάνωσης που ονομάζεται "Ποδοσφαιρική Φρενίτιδα".

Αφού συμβεί αυτό, ξεκινάνε να ανταγωνίζονται σκληρά στη προπόνηση, ενώ ο "Λίο" κάνει unfollow στο instagram τον Ουρουγουανό, κάτι που διαρρέει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το αποκορύφωμα έρχεται, όταν ο διεθνής στράικερ βλέπει τον Μέσι έξω από το σπίτι του να αφήνει τον σκύλο του να κάνει την ανάγκη του στον κήπο με τον πρώτο να αντιδρά άμεσα, βάζοντας πωλητήριο στη φανέλα του δεύτερου για μόλις δύο δολάρια.

Το κλιπάκι τελειώνει με τους δυο τους να στέκονται πλάι πλάι στη φυσούνα και να πίνουν το προϊόν που προμοτάρουν, έτοιμοι να βρεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο, προϊδεάζοντάς μας για το τι μπορεί να συμβεί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μέσι, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα: " Εγώ και ο Λουίς είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, οπότε βάζουμε στην άκρη τη δυνατή φιλία μας, όταν αγωνιζόμαστε ενάντια μεταξύ μας".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK