Μέσι σε Άλβες: "Που θα βρεις καλύτερα από την Μπαρτσελόνα"

Παρά την έντονη φημολογία πως θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, ο Ντάνι Άλβες ανανέωσε εν τέλει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και όπως φαίνεται, καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο Λιονέλ Μέσι.

Μέσι σε Άλβες: "Που θα βρεις καλύτερα από την Μπαρτσελόνα"

Το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες έληγε και οι εξελίξεις για το μέλλον του είχαν μείνει στάσιμες. Εντούτοις, ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, βάζοντας αίσιο τέλος στο σίριαλ της παραμονής του.

Οι δύο πλευρές βρήκαν κοινή πορεία γραμμής και προφανώς με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρήκαν τη "χρυσή" τομή. Ωστόσο, ένας βασικός παράγοντας που φαίνεται να επηρέασε σημαντικά την στάση του Άλβες, ήταν η παρότρυνση του συμπαίκτη και αρχηγού του, Λιονέλ Μέσι.

"Ο Μέσι μου είπε, "Ντάνι που θα πας; Που θα βρεις καλύτερα από εδώ;" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Άλβες.

Εν συνέχεια, τόνισε πως συναισθηματικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: "Είμαι εδώ που νιώθω πολύ αγαπητός. Η καρδιά μου είπε να συνεχίσω". Παράλληλα επισήμανε πως η τωρινή Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη του Πεπ Γκουαρδιόλα, που επίσης είχε κατακτήσει το τρεμπλ το 2009: "Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, αλλά αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από αυτή του 2009".

News 24/7

24MEDIA NETWORK