Μετά τα σενάρια απόλυσης, ο Βαλβέρδε σκέφτεται να φύγει από μόνος του

Οι ευθύνες που του προσάπτουν για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Ρόμα πολλές, τα σενάρια απόλυσης που εμφανίστηκαν το επίσης. Όλα αυτά μαζί κάνουν τον Βαλβέρδε να μην αισθάνεται άνετα Καταλονία και να σκέφτεται από μόνος του να τα "βροντήξει" και να φύγει.

Barcelona head coach Ernesto Valverde looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βρεθεί στο επίκεντρο τόσο της διοίκησης, όσο και των οπαδών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Ρόμα

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά και το σενάριο απόλυσής του σε περίπτωση που έχανε στον τελικό του Copa del Rey από τη Σεβίλλη, δείχνει να "βράζει" με τον στενό του κύκλο να κάνει λόγο για σκέψεις παραίτησης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, παρότι οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν με το ευρύ 5-0 τους Σεβιγιάνους και απέχουν πλέον μια ανάσα από τη κατάκτηση του νταμπλ, στο αεροπλάνο του γυρισμού δεν υπήρξε κανένα πανηγυρικό κλίμα ανάμεσα στον άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού, τα μέλη του προπονητικού τιμ και αυτά της διοίκησης.

Εκτός του ότι νιώθει προδομένος από τους ιθύνοντες του συλλόγου, ο Βαλβέρδε θεωρεί πως δεν του στάθηκαν ούτε τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμπεριλαμβάνοντας τον πρώην κόουτς των ακαδημιών της Λίβερπουλ και νυν τεχνικό διευθυντή της "Μπάρτσα", Πεπ Σεγκούρα.

Μπορεί οι παίκτες να τον στηρίζουν και μια ενδεχόμενη απόλυση να έχει "εξαφανιστεί", ωστόσο Καταλανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν, ότι ο "Τσινγκούρι" δεν το 'χει σε τίποτα να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο και να ρίξει πίσω του... μαύρη πέτρα, μπαίνοντας παράλληλα στη λίστα για πιθανός αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK