Μεταγραφή 40.000.000 ευρώ η Μπαρτσελόνα!

Λίγες ώρες μετά τη ήττα από την Ρεάλ στο ισπανικό Super Cup η Μπαρτσελόνα απάντησε με μία δυνατή μεταγραφή, ανακοινώνοντας την έλευση του Παουλίνιο!

Paulinho, top, celebrates scoring his side's third goal against Argentina with teammate Renato Augusto during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Andre Penner)
Paulinho, top, celebrates scoring his side's third goal against Argentina with teammate Renato Augusto during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Andre Penner) AP

Το βράδυ της Κυριακής ήταν εφιαλτικό για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μιας που η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ηττήθηκε 3-1 μέσα στο σπίτι της από την Ρεάλ και ουσιαστικά έχασε τις περισσότερες ελπίδες της για την κατάκτηση του τροπαίου ενόψει της ρεβάνς της Μαδρίτης, όμως αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με.. αισιοδοξία.

Για αυτό φρόντισε η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε για τη μετακίνηση του Παουλίνιο στο "Camp Nou", με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει η "Μπάρσα" μέσω ανακοίνωσης, ο 29χρονος διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θα περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (θα είναι τετραετούς διάρκειας σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών) και θα παρουσιαστεί στα ΜΜΕ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του ορίστηκε στα 120.000.000 ευρώ.

Οι Καταλανοί θα αποτελέσουν έτσι τον δεύτερο ευρωπαϊκό σταθμό στην καριέρα του Παουλίνιο αφού έχει αγωνιστεί και στην Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ από το 2013 μέχρι το 2015.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK