Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

Βέβαιος ότι κάποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα μέσω της υπόθεσης που αφορά την απαγόρευση μεταγραφών είναι ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

"Ζητάμε ως προσωρινό μέτρο την αναστολή της απαγόρευσης", είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξήγησε ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά από την FIFA, όταν έλαβε μέρος σε ένα διεθνές φόρουμ του περασμένου Νοεμβρίου που έγινε στο Μαρακές.

Κατόπιν ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου υποστήριξε: "Έχουμε διαπιστώσει ότι κάποιος προσπαθεί να βλάψει την ομάδα και το ερευνούμε. Τα έχουμε προβλέψει όλα. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου και ίσως σε κάποιον να μην αρέσει αυτό".

Στη συνέχεια εξήγησε: "Θα ήθελα να πω στα μέλη του συλλόγου και τους γονείς που εμπλέκονται ότι είμαστε εξαγριωμένοι από την απόφαση αυτή, η οποία πλήττει ένα μοντέλο που εφαρμόζεται εδώ και 35 χρόνια και έχει επαινεθεί από την FIFA. Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι... Φροντίζουμε τους νεαρούς παίκτες μας και αγωνιούμε για την εκπαίδευσή τους".

Έπειτα ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας εμφανίστηκε καθησυχαστικός: "Στηρίζουμε το πνεύμα των κανονισμών που σχετίζονται με την προστασία των παικτών. Ο σχεδιασμός μας για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται κανονικά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μας".

Ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, τέλος, τόνισε: "Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το μοντέλο της Μασία. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για υπερβολικό μέτρο. Από τη στιγμή, πάντως, που ενημερωθήκαμε, οι εν λόγω παίκτες σταμάτησαν να αγωνίζονται. Έχουμε επικοινωνήσει αρκετές φορές με την ισπανική ομοσπονδία".

Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

Ο Τόνι Θουμπιθαρέτα και άλλα μέλη της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης

Διαβάστε ακόμα:

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα!

Στο CAS η Μπαρτσελόνα, ανακοίνωση 14 σημείων

News 24/7

24MEDIA NETWORK