Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Το μεταγραφικό, και όχι μόνο, πλάνο για την Μπαρτσελόνα χάραξαν την Τρίτη σε συνάντηση κορυφής οι Τίτο Βιλανόβα, Γιόσεπ Μπερτομέου και Αντονι Θουμπιθαρέτα.

Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Σ' αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sport" αποφασίστηκε να γίνουν τρεις μεταγραφές και να μπει σε πωλητήριο στον Νταβίδ Βίγια.

Το πλάνο προβλέπει μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα (αφού έχει εκδηλώσεις τάσεις φυγής ο Βαλδές), του στόπερ (αφού ο Πουγιόλ έφτασε τα 35) και του επιθετικού. Για την τελευταία υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος και αυτός λέγεται Νεϊμάρ η μεταγραφή του οποίου θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το καλοκαίρι και όχι το επόμενο.

Ο Βίγια θα πωληθεί αφενός για να εξοικονομηθούν χρήματα και αφετέρου να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μία μεταγραφή αν προκύψει απώλεια βασικού ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως του που αγωνίζεται. Εικάζεται, για παράδειγμα, ότι αν φύγει και ο Αλέξις Σάντσεθ θα αποκτηθεί δεύτερος επιθετικός.

Το πλάνο αναμένεται να εγκριθεί σε νέα συνάντηση και από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

Viral BINTEO

Remi Gaillard στα επείγοντα: Η καλύτερη φάρσα που είδες ποτέ

Στα επείγοντα ο Γάλλος φαρσέρ, κάνει ένα σύστημα υγείας άνω κάτω. Ο "όταν κάνεις ότι να'ναι, γίνεσαι και όποιος να'ναι" τύπος κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό σε ένα βίντεο που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια (vid)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

LIVE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πρώτη Σελίδα