Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Το μεταγραφικό, και όχι μόνο, πλάνο για την Μπαρτσελόνα χάραξαν την Τρίτη σε συνάντηση κορυφής οι Τίτο Βιλανόβα, Γιόσεπ Μπερτομέου και Αντονι Θουμπιθαρέτα.

Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Σ' αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sport" αποφασίστηκε να γίνουν τρεις μεταγραφές και να μπει σε πωλητήριο στον Νταβίδ Βίγια.

Το πλάνο προβλέπει μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα (αφού έχει εκδηλώσεις τάσεις φυγής ο Βαλδές), του στόπερ (αφού ο Πουγιόλ έφτασε τα 35) και του επιθετικού. Για την τελευταία υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος και αυτός λέγεται Νεϊμάρ η μεταγραφή του οποίου θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το καλοκαίρι και όχι το επόμενο.

Ο Βίγια θα πωληθεί αφενός για να εξοικονομηθούν χρήματα και αφετέρου να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μία μεταγραφή αν προκύψει απώλεια βασικού ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως του που αγωνίζεται. Εικάζεται, για παράδειγμα, ότι αν φύγει και ο Αλέξις Σάντσεθ θα αποκτηθεί δεύτερος επιθετικός.

Το πλάνο αναμένεται να εγκριθεί σε νέα συνάντηση και από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

Ρωμανός ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΩΜΑΝΟΥ

Η γνωριμία του με τον Γρηγορόπουλο και το μοιραίο βράδυ

Μετά από σχεδόν επτά ολόκληρα χρόνια ο Νίκος Ρωμανός, ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο 15χρονος τότε Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, σπάει τη σιωπή του σχετικά με το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 και παραθέτει τα γεγονότα μέσα από τη δική του ματιά (Vid)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα