Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Το μεταγραφικό, και όχι μόνο, πλάνο για την Μπαρτσελόνα χάραξαν την Τρίτη σε συνάντηση κορυφής οι Τίτο Βιλανόβα, Γιόσεπ Μπερτομέου και Αντονι Θουμπιθαρέτα.

Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Σ' αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sport" αποφασίστηκε να γίνουν τρεις μεταγραφές και να μπει σε πωλητήριο στον Νταβίδ Βίγια.

Το πλάνο προβλέπει μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα (αφού έχει εκδηλώσεις τάσεις φυγής ο Βαλδές), του στόπερ (αφού ο Πουγιόλ έφτασε τα 35) και του επιθετικού. Για την τελευταία υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος και αυτός λέγεται Νεϊμάρ η μεταγραφή του οποίου θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το καλοκαίρι και όχι το επόμενο.

Ο Βίγια θα πωληθεί αφενός για να εξοικονομηθούν χρήματα και αφετέρου να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μία μεταγραφή αν προκύψει απώλεια βασικού ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως του που αγωνίζεται. Εικάζεται, για παράδειγμα, ότι αν φύγει και ο Αλέξις Σάντσεθ θα αποκτηθεί δεύτερος επιθετικός.

Το πλάνο αναμένεται να εγκριθεί σε νέα συνάντηση και από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

NEWSLETTER:
FOLLOW CONTRA:
Viral ΣΑΛΟΣ

Γυμνός στο παράθυρο του Μπάκιγχαμ (Vid)

Ένας νεαρός άνδρας κατεβαίνει από το παράθυρο των ανακτόρων του Λονδίνου κρεμασμένος από σεντόνια, προκαλώντας πανικό στο διαδίκτυο. Πώς αντιδρά το παλάτι. Δείτε την απίστευτη σκηνή σε βίντεο (Vid)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα