Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Το μεταγραφικό, και όχι μόνο, πλάνο για την Μπαρτσελόνα χάραξαν την Τρίτη σε συνάντηση κορυφής οι Τίτο Βιλανόβα, Γιόσεπ Μπερτομέου και Αντονι Θουμπιθαρέτα.

Μπαρτσελόνα 2013-14: Φεύγει ο Βίγια, έρχεται ο Νεϊμάρ

Σ' αυτήν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sport" αποφασίστηκε να γίνουν τρεις μεταγραφές και να μπει σε πωλητήριο στον Νταβίδ Βίγια.

Το πλάνο προβλέπει μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα (αφού έχει εκδηλώσεις τάσεις φυγής ο Βαλδές), του στόπερ (αφού ο Πουγιόλ έφτασε τα 35) και του επιθετικού. Για την τελευταία υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος και αυτός λέγεται Νεϊμάρ η μεταγραφή του οποίου θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το καλοκαίρι και όχι το επόμενο.

Ο Βίγια θα πωληθεί αφενός για να εξοικονομηθούν χρήματα και αφετέρου να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

Επίσης, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μία μεταγραφή αν προκύψει απώλεια βασικού ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως του που αγωνίζεται. Εικάζεται, για παράδειγμα, ότι αν φύγει και ο Αλέξις Σάντσεθ θα αποκτηθεί δεύτερος επιθετικός.

Το πλάνο αναμένεται να εγκριθεί σε νέα συνάντηση και από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ.

Αυτοκίνητο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν ξεχνώ! Τα αυτοκίνητα των '90s που θα θυμόμαστε πάντα

Κάποια από τα μοντέλα των ΄90s κυκλοφορούν ακόμα δίπλα μας, κάμποσα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και κάποια άλλα, σαν τα 20 που ακολουθούν θα τα θυμόμαστε πάντα. Για τους δικούς του λόγους το καθένα.

Συνεντεύξεις SHAUN ATTWOOD

Ο "Εσκομπάρ" των rave parties. Μια ιστορία που δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινή (Pics)

Είναι ο άνθρωπος που πήγε τη rave "κουλτούρα" των ecstasy στις ΗΠΑ. Ο "Άγγλος" βαρώνος των ναρκωτικών ξεδιπλώνει στο NEWS 247 μια ζωή που ξεπερνάει κάθε σενάριο ταινίας. Χάπια, στρίπερ, μαφία, φυλακή, 90s, rave και κάθαρση (Pics+Vids)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα