ΜΥΘΙΚΟΣ Μέσι: κάνει ρεκόρ ακόμα και με πέναλτι!

Ένα γκολ του Λιονέλ Μέσι από την άσπρη βούλα στο 45ο λεπτό του αγώνα με την Βαλένθια τον έκανε κάτοχο ενός μοναδικού ρεκόρ στην ιστορία της Primera Division (VIDEOS).

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ένα ακόμα ρεκόρ έχει πλέον φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι. Με το γκολ που πέτυχε στο 45' της αναμέτρησης με την Βαλένθια στο "Camp Nou" ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 40 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Primera Division που έχει τουλάχιστον 40 γκολ σε κάθε μία από τις οκτώ τελευταίες σεζόν του σε όλες τις διοργανώσεις!

Επιπλέον, ο "Pulga" έφτασε τα 20 γκολ απέναντι στον Ντιέγκο Άλβες, ο οποίος είναι ο τερματοφύλακας απέναντι στον οποίο έχει πανηγυρίσει τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του.

Όσο για το φινάλε του αγώνα, αυτό βρήκε την Μπαρτσελόνα να επικρατεί 4-2, με την Βαλένθια να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 2-2 αλλα τους Καταλανούς να βρίσκουν το δρόμο προς τη νίκη στο δεύτερο μέρος με τους Μέσι (52') και Αντρέ Γκόμες (89') και να πλησιάζουν στους δύο πόντους την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (έχει ματς λιγότερο η ομάδα του Ζιντάν).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 4-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK