Νέο πλήγμα με Νεϊμάρ

Άσχημα νέα για τη Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε όλο το καλοκαίρι με τον τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη, είχε μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις πριν αποχωρήσει και πάλι τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει.

Νέο πλήγμα με Νεϊμάρ

Νέο πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ, Νεϊμαρ αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση.

Είχε φανεί πως η εβδομάδα δεν πήγαινε καλά για τους "μπλαουγκράνα". Πρώτα ήρθε η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA και τώρα ο νέος τραυματισμός του 22χρονου επιθετικού.

Ο Νεϊμάρ, είχε μπει πριν λίγες μέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μιας και ταλαιπωρήθηκε όλο το καλοκαίρι από τον τραυματισμό στην σπονδυλική του στήλη που του προκάλεσε ο Ζούνιγκα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Κι ενώ είχε πάρει το "πράσινο φως" από τους γιατρούς της Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Έλτσε, οι προπονητές του συλλόγου τον είδα να φεύγει στα μισά της προπόνηση με διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

"Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (21/8), ο Νεϊμάρ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό του αστράγαλο και οι εξετάσεις που έκανε, επιβεβαίωσαν πως έχει πάθει διάστρεμμα 1ου βαθμού.

Οι γιατροί του συλλόγου ακόμα δεν μπορούν να ανακοινώσουν την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νεϊμάρ, την περασμένη Δευτέρα είχε πάρει ειδοποιηθεί από τους γιατρούς πως έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό στην σπονδυλική του στήλη που υπέστη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου''.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ, δεν είναι η πρώτη φορά που παθαίνει διάστρεμμα, και μάλιστα στον αριστερό αστράγαλο. Κάτι ανάλογο είχε ξαναπάθει πέρυσι, στις 16 Ιανουαρίου στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Χετάφε (2-0).

Νέο πλήγμα με Νεϊμάρ

Χρειάστηκαν περίπου 4 εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, οπότε κατά πάσα πιθανότητα κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και τώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK