Ντεμπούτο στο Μπερναμπέου ο Σουάρες!

Πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγωνιστικών της La Liga.

Ντεμπούτο στο Μπερναμπέου ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες φαίνεται ότι θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό για το δάγκωμα στον Κιελίνι λήγει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, το Σαββατοκύριακο που έχει οριστεί το πρώτο clasico της σεζόν, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου.

Όμως, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο ή την Κυριακή. Αν γίνει το Σάββατο, ο Σουάρες δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αν γίνει την Κυριακή τότε θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μεσοβδομάδα οι δύο ομάδες θα έχουν αγώνες για το Champions League, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα ο αγώνας να οριστεί την Κυριακή.

H "Mirror" πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και πόσταρε στον λογαριασμό της στο twitter το ημερολόγιο του μήνα Οκτωβρίου, στην οποία φαίνεται δαγκωμένη η Κυριακή 26/10, μέρα που θα επιστρέψει ο Σουάρες στην αγωνιστική δράση.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Καμπ Νου για την 28η αγωνιστική στις 22/3/15, ενώ την πρώτη αγωνιστική (24/8) οι Καταλανοί υποδέχονται την Έλτσε και οι Μαδριλενοι την Κόρδοβα.

Δείτε την ανάρτηση της "Mirror":

News 24/7

24MEDIA NETWORK