Ο Αγουέρο έκανε... σπόιλερ τον επόμενο "προορισμό" του Μέσι

Λίγοι γνωρίζουν τον Λιονέλ Μέσι καλύτερα απ' τον "Κουν" Αγουέρο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μοιάζει να ξέρει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αργεντινού "μάγου" της Μπάρτσα, το οποίο μάλιστα αποκάλυψε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του.

Ο Αγουέρο έκανε... σπόιλερ τον επόμενο "προορισμό" του Μέσι
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μετά την επιτυχημένη αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε στο αριστερό του γόνατο, ο Σέρχιο Αγουέρο επέστρεψε στις προπονήσεις πιο ευδιάθετος από ποτέ. Ειδάλλως, δύσκολα θα αποκάλυπτε τόσο τα δικά του πλάνα για το μέλλον, όσο και του "κολλητού του", Λίο Μέσι.

Ο 29χρονος επιθετικός κάνει εντατικές προπονήσεις με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Αργεντινής, έτσι ώστε να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "TyC Sports", όπου αναφέρθηκε στις πιθανότητες να αγωνιστεί ποτέ ως συμπαίκτης με τον άσο της Μπάρτσα, αλλά και για τους επόμενους τους προορισμούς.

"Σίγουρα, πριν κάποια χρόνια υπήρχε αυτή η πιθανότητα να γίνουμε συμπαίκτες, τώρα όμως, η ηλικία είναι ένας παράγοντας που το κάνει πιο δύσκολο", εξήγησε ο "Κουν".

Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά τους πλάνα, είχε να πει τα εξής: "Ο Λιονέλ θα μείνει στην Μπαρτσελόνα, όπου έχει ταιριάξει και παίζει πάρα πολύ καλά. Το ίδιο θα συμβεί και με εμένα, θα παραμείνω στην Μάντσεστερ Σίτι". Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο κολλητός φίλος και κουμπάρος του σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK