"Ο Άλβες ζήτησε να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα αλλά..."

Αφήνοντας μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και μία πόλη σαν την Βαρκελώνη ποτέ δεν ήταν εύκολο για κανέναν παίκτη. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει και ο Ντάνι Άλβες, με τον πρώην άσο των "μπλαουγκράνα" να ζητάει την άμεση επιστροφή του, αλλά να τρώει πόρτα!

Juventus' Dani Alves celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Dani Alves celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οχτώ ολόκληρα χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Από το 2008 έως το 2016, ο Ντάνι Άλβες χάρηκε αμέτρητους τίτλους και άλλες πόσες χαρές με την παρέα του Μέσι, του Ινιέστα και του Τσάβι, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι έφυγε για... άλλες πολιτείες.

Ο ίδιος εμφανώς δεν ήθελε να αποχωριστεί την αγαπημένη του Μπάρτσα, αλλά εν τέλει πείστηκε από τη διοίκηση της Γιουβέντους να κάνει το ταξίδι στην Ιταλία. Δυσκολίες προσαρμογής, τραυματισμοί, αλλά ο πολύπειρος δεξιός μπακ επέστρεψε για τα καλά, με τελευταία απόδειξη το απίστευτο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μονακό το βράδυ της Τρίτης (9/5).

Ρεπορτάζ της "Marca" δίνει συνέχεια στις σχέσεις Άλβες- Μπάρτσα, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον του 34χρονου τον περασμένο Γενάρη να επιστρέψει στην Ισπανία! Ο Άλβες, γνωρίζοντας για την ανάγκη των Καταλανών στη θέση του δεξιού μπακ (μετά και τον τραυματισμό του Βιδάλ), προσφέρθηκε να γυρίσει πίσω, αλλά "έφαγε πόρτα" από την Μπαρτσελόνα!

Λέτε μετά από τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα να... τραβάνε τα μαλλιά τους στη Βαρκελώνη;

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK