Ο αντικαταστάτης του Βαλβέρδε έρχεται "πακέτο" με παικταρά

Ούτε 24 ώρες δεν συμπληρώθηκαν από το κάζο της Μπάρτσα στη Ρώμη και τα Μέσα της Καταλονίας ζητούν το... κεφάλι του Βαλβέρδε! Ποιος είναι ο πρώτος που ακούγεται για αντικαταστάτης του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και με ποιον παικταρά εικάζεται ότι θα πάει "πακέτο" το καλοκαίρι.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 6, 2018. FC Barcelona will play against Levante in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP IMAGES

Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν ήττες μέχρι και την 31η αγωνιστική δεν συγκινεί τον καταλανικό Τύπο.

Το χθεσινοβραδινό κάζο στη Ρώμη και ο αποκλεισμός για μία ακόμη φορά από τα προημιτελικά του Champions League ξεσήκωσε ένα... κίνημα αντί-Βαλβέρδε, με μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων να θεωρεί ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είναι αρκετός για να οδηγήσει την Μπάρτσα στην κορυφή της Ευρώπης!

Μπορεί ο Μέσι να ήταν... υπνωτισμένος στο "Ολίμπικο", ωστόσο ο 54χρονος είναι αυτός που τα ακούει περισσότερο, αφού του χρεώνουν πως η ομάδα του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κι "έκατσε" πάνω στο 4-1 του πρώτου αγώνα, με τον ίδιο να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση όταν η Ρόμα πάτησε γκάζι κι ολοκλήρωσε το θρίαμβο με το γκολ του Μανωλά στο 82'.

Φυσικό και επόμενο είναι λοιπόν κάποιοι να ζητούν το... κεφάλι του Ερνέστο Βαλβέρδε και την αντικατάστασή του το καλοκαίρι με κάποιον πιο... ψημένο, επίπεδου Champions League προπονητή.

Και ήδη στα καταλανικά μίντια κυκλοφορεί ένα όνομα. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Μπορεί η Μπάρτσα και ο Γκριεζμάν να έχουν αρνηθεί ότι υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία για τη νέα σεζόν, αλλά φανταστείτε ποσό μεγαλύτερο κίνητρο θ' αποκτήσει ο Γάλλος αν οι "μπλαουγκράνα" κάνουν δύο τα "μπαμ" και φέρουν στο "Καμπ Νου" και τον προπονητή που τον ανέδειξε.

Ο "Τσόλο" δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2020, ωστόσο ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι ενδεχομένως ο 47χρονος να φύγει από την Μαδρίτη!

Πάντως, δεν είναι μόνο καταλανικός Τύπος που έχει θέσει θέμα Βαλβέρδε, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε νωρίτερα: " Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις, είτε είναι με τον Ερνέστο, είτε με κάποιον άλλο προπονητή. Παλεύουμε για κάθε τίτλο, κάθε σεζόν, όμως απόψε (εννοεί την Τρίτη) δεν ήταν η μέρα μας."

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Σιμεόνε, παρότι έχει δύο τελικούς Champions League στην πλάτη του με την Ατλέτικο, τους έχει χάσει και τους δύο από τον ίδιο αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK