"Ο Φαν Χαάλ κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα. Τώρα και τη Γιουνάιτεντ"

Καταστροφέα ποδοσφαιριστών και ομάδων χαρακτήρισε ο Χρίστο Στόιτσκοφ τον Λουίς Φαν Χάαλ, συμβουλεύοντας τον Πέδρο να μην δουλέψει μαζί του.

"Ο Φαν Χαάλ κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα. Τώρα και τη Γιουνάιτεντ"

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ έχει γνώμη και τη λέει. Ο κορυφαίος Βούλγαρος όλων των εποχών, ποδοσφαιριστής που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μίλησε με αφορμή την επικείμενη μετακίνηση του Πέδρο από τη Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρήκε την αφορμή να επιτεθεί στο Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι δυο τους συνυπήρξαν για μία σεζόν στους "μπλαουγκράνα" και ο Στόιτσκοφ έζησε από κοντά τον Ολλανδό προπονητή και τη δουλειά του. Μόνο καλά λόγια πάντως δεν είχε να πει για όσα πρόλαβε να γνωρίσει από τον νυν τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων".

Στη συνέντευξή του στη "Marca", ο 49χρονος Βούλγαρος υποστήριξε πως " αν ήμουν ο Πέδρο, δεν θα έφευγα ποτέ από την Μπαρτσελόνα. Μακάρι να με ακούσει γιατί αν πάει στη Γιουνάιτεντ θα είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής. Στην Μπαρτσελόνα είναι σύμβολο. Αν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, δεν θα πουλούσα ένα αφοσιωμένο παίκτη με ενέργεια που παλεύει για το καλύτερο. Η ομάδα δεν έχει ανάγκη από 20, 30 ή 50 εκατομμύρια".

Σύμφωνα με τον Στόιτσκοφ, ο Πέδρο δεν θα έχει μέλλον σε περίπτωση που αποφασίσει να πάει στη Γιουνάιτεντ λόγω Φαν Χάαλ. Επιχειρηματολόγησε μάλιστα λέγοντας πως " οι παίκτες υποφέρουν μαζί του γιατί υπήρξε μέτριος ως τέτοιος. Τους καταστρέφει. Δείτε πόσοι έχουν φύγει εξαιτίας του. Στην πρώτη θητεία του στην Μπαρτσελόνα διέλυσε τα πάντα. Ξόδεψε 200 εκατομμύρια και στην πρεμιέρα κέρδισε 1-0 με αυτογκόλ και ήταν ευχαριστημένος. Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK