Ο "ξανθός Μέσι" ενέπνευσε και τον Ράκιτιτς

Η μόδα με το πλατινέ λουκ στο μαλλί εξαπλώνεται στην Μπαρτσελόνα αφού μετά τους Μέσι και Νεϊμάρ, τώρα ήρθε η σειρά του Ίβαν Ράκιτιτς να το "υϊοθετήσει". Δείτε PHOTO.

Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Την περασμένη σεζόν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ζούσαν στον αστερισμό του... ξανθού χρώματος, με τον Λιονέλ Μέσι να αποφασίζει να "εισάγει" για μερικούς μήνες το πλατινέ λουκ στο μαλλί και λίγο μετά να τον αντιγράφει ο Νεϊμάρ, αφού είχε κατάξανθο το μαλλί του για μερικές εβδομάδες.

Φέτος δεν υπάρχει ο Βραζιλιάνος στο ρόστερ της "Μπάρσα", όμως η παράδοση συνεχίζεται, καθώς εκείνος που αποφάσισε να εμφανιστεί με πλατινέ λουκ στο μαλλί είναι ο Ίβαν Ράκιτιτς.

Για να δούμε για πόσο καιρό θα το κρατήσει ο Κροάτης μέσος, ο ο οποίος φρόντισε να διαφημίσει την αλλαγή πάνω του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter...

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK