Ο Μέσι άνοιξε την πόρτα της Premier League

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun", τρεις αγγλικές ομάδες διερεύνησαν τις προθέσεις του Λιονέλ Μέσι, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μέσι άνοιξε την πόρτα της Premier League

"Φωτιά" βάζει η εφημερίδα "Sun" με σημερινό (23/10) της δημοσίευμα, καθώς αποκαλύπτει πως οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του 27χρονου επιθετικού, με στόχο μία μελλοντική συνεργασία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ, ένας από τους τρεις συλλόγους (χωρίς να κατονομάζεται) είχε επαφή με το περιβάλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ δύο φορές την τελευταία εβδομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κλίμα ήταν θετικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "υπήρξε καλύτερη υποδοχή, απ' ότι κι οι ίδιοι οι διοικούντες την ομάδα θα μπορούσαν να φανταστούν".

Παράλληλα, η "Sun" αναφέρει πως ένας από τους λόγους που ο Μέσι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα είναι τα "μπλεξίματα" που έχει με τον νόμο, καθώς κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι 22,5 μηνών για φοροδιαφυγή.

Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν αναμένεται να "κορυφωθούν" πριν από το 2017, δηλαδή ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK