Ο Μέσι αρνήθηκε να γίνει αλλαγή (VIDEO)

Μία εβδομάδα πριν από το clasico με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λιονέλ Μέσι δεν έδειξε πρόθεση να ξεκουραστεί και απαίτησε να παραμείνει στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα κατά τη νίκη 3-0 επί της Εϊμπάρ στο "Καμπ Νόου".

Lionel Messi of FC Barcelona during the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Leon F.C. at Camp Nou on august 18, 2014 in Barcelona, Spain(Photo by VI Images via Getty Images)
Lionel Messi of FC Barcelona during the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Leon F.C. at Camp Nou on august 18, 2014 in Barcelona, Spain(Photo by VI Images via Getty Images) VI-IMAGES VIA GETTY IMAGES

Ο Αργεντινός είχε σημειώσει μόλις το 250ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, "ψαλιδίζοντας" στο γκολ την απόσταση από τον αρχισκόρερ της Primera Division, Τέλμο Θάρα. Όπως έχει ανακοινωθεί, εφόσον καταρρίψει το ρεκόρ, το παιχνίδι στο οποίο θα συμβεί αυτό θα διακοπεί ώστε να τιμηθεί από τη λίγκα.

Ο αρχισκόρερ των Καταλανών, λοιπόν, ούτε που διανοήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει αλλαγή ώστε να μην κουραστεί περαιτέρω με το σκορ στο 3-0 και να αποτρέψει κάθε πιθανότητα τραυματισμού.

Μόνο που ο Λουίς Ενρίκε είχε επιλέξει εκείνον για αλλαγή. Όταν έφτασε το 76ο λεπτό, μάλιστα, άρχισε να του κάνει νόημα. "Λέο, Λέο", φώναξε προς το μέρος του, με σαφή έκφραση... ικεσιας στο πρόσωπο του.

Ο Μέσι απάντησε υψώνοντας τον αντίχειρα και δείχνοντας ότι είναι ΟΚ για να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" δεν είχε άλλο περιθώριο για διαπραγματεύσεις και άλλαξε την απόφασή του. Όσο ο Μουνίρ ελ Χανταντί δεχόταν οδηγίες από τον βοηθό του, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, ο Ενρίκε άλλαξε την αλλαγή και αντικατέστησε τον Νεϊμάρ.

"Πρέπει να αξιολογήσω τα πάντα, αλλά εμπιστεύομαι τις αισθήσεις μου, ό,τι μου λένε. Στη διάρκεια της σεζόν θα ξεκουραστεί, αλλά νομίζω ότι τώρα είναι ένα χρονικό διάστημα πολύ ειδικό για την ομάδα και γι' αυτόν. Μερικές φορές κοιτάζω στον πάγκο και λέω τι τυχερός είμαι που έχω τον Μέσι. Για εμάς δεν είναι μόνο αυτό που παράγει ο Μέσι. Παράγει ένα ερέθισμα τους συμπαίκτες του", ήταν τα λόγια του 44χρονου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε ακόμη

250άρης ο Μέσι, ρεκόρ ο Ρονάλντο (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK