Ο Μέσι έρχεται με άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα

Το 12ο τέρμα του σε 10 ματς πρωταθλήματος πέτυχε ο μπαρουτοκαπνισμένος Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates after scoring against Athletic Bilbao during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Αν ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό (ηττήθηκε με 1-0) τότε η Μπαρτσελόνα τι θα είναι; Ειδικά με αυτόν τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει.

Ο Αργεντινός άσος πέτυχε το 12 του τέρμα σε 10 ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπιλμπάο, ενώ είναι και το 16 του φετινό σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στις καθυστερήσεις έφτιαξε και το γκολ του Παουλίνιο για το τελικό 2-0 της ομάδας του Βαλβέρδε κόντρα στην... πρώην του εκτός έδρας.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" για το Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK