Ο Μέσι συναγωνίζεται σε γκολ ΟΛΗ την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο σεληνιασμένος Λιονέλ Μέσι σκόραρε 4 φορές και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην Primera Division, έχοντας πλέον ίδιο αριθμό γκολ με την Ρεάλ (VIDEO)!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το να επιχειρήσει κανείς να συγκρίνει έναν μόνο ποδοσφαιριστή με μία ολόκληρη ομάδα είναι συνήθως άδικο για τον παίκτη όμως στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι οι κανόνες ανατρέπονται...

Ο Αργεντινός σούπερ ήταν απολαυστικός στο 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Έιμπαρ το βράδυ της Τρίτης πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του (τα άλλα δύο οι Ντένις Σουάρεθ και Παουλίνιο που είχαν κάνει την ανατροπή απέναντι στην Χετάφε πριν λίγες ημέρες) και πλέον μπορεί να καμαρώνει πως για πρώτη φορά στην καριέρα του μετράει 9 γκολ ενεργητικό μετά από 5 ματς πρωταθλήματος!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ιδιαίτερο ρεκόρ που έσπασε ο "Pulga" καθώς ξεπέρασε τα 300 γκολ στην καριέρα του στο "Camp Nou" ενώ πλέον έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με την "αιώνια αντίπαλο" Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να έχουν βρει και αυτοί δίχτυα εννέα συνολικά φορές μετά από τέσσερα ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής (το βράδυ της Τετάρτης παίζουν με την Μπέτις για την 5η αγωνιστική).

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK