Ο Μέσι τα είπε ολα για τον Νεϊμάρ και τη Ρεάλ!

O Λιονέλ Μέσι εξηγήθηκε και δεν έχει πλέον κάτι άλλο να πει. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα μίλησε χωρίς μαλλιά στη γλώσσα για την πιθανότητα να δει τον Νεϊμάρ ντυμένο με τη φανέλα της Ρεάλ.

Barcelona's Lionel Messi looks on during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi looks on during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP IMAGE

Συνήθως οι συνεντεύξεις που δίνει ο Λιονέλ Μέσι είναι αφόρητα βαρετές υπό την έννοια ότι οι απαντήσεις του Λιο σπανίως ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Αυτό όμως δεν ισχύει για την συνέντευξη που έδωσε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στο αργεντίνικο κανάλι TyC και στην εκπομπή "Libero".

Oταν λοιπόν ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την πιθανότητα να μεταγραφεί ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ, η γλώσσα του λύθηκε: " Θα είναι τρομερό γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο "Νέι" για την Μπάρτσα. Εδώ κέρδισε σημαντικούς τίτλους, Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλήματα. Θα είναι ένα σοκ για όλους μας αν παίξει στη Ρεάλ".

Και επίσης: "Ο αντίπαλός μας θα ενισχυθεί πολύ. Δεν το συζητώ, θα είναι σοκ, το ξαναλέω. Και το ξέρει, του το έχω ήδη πει".

Πως αλλιώς να δώσει ο άνθρωπος στον πρώην συμπαίκτη του να καταλάβει ότι προχωρά στη λάθος κίνηση; Το αυτί βέβαια του Νεϊμάρ δεν πρόκειται να ιδρώσει. Τα λεφτά που τον περιμένουν στη Μαδρίτη είναι πάρα πολλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK