Ο Μέσι το έχασε, ο Μέσι το... έσωσε

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε πέναλτι στο 39ο λεπτό κόντρα στην Αλαβές, όμως πήρε... εκδίκηση στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα δυο τέρματα της Μπαρτσελόνα (VIDEO).

FC Barcelona's Lionel Messi, second left, celebrates his goal with Jordi Alba, and Gerard Deulofeu, right, after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Alaves, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
messi barcelona alaves AP

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν της έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 39ο λεπτό ο Μέσι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατσέκο από τα 11 βήματα, με τον Ισπανό να πέφτει εντυπωσιακά στη γωνία του και να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν... συγχώρεσε τα λάθη των γηπεδούχων. Ο Μέσι με σουτ στο 55ο λεπτό έκανε το 0-1, για να ολοκληρώσει τη... δουλειά του στο 66ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την γκάφα των γηπεδούχων.

Πάντως οι Μπλακουγκράνα ήταν κακοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως η ποιότητα του Μέσι ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Βιγκαράι, Έλι, Αλέξις, Πεδράθα, Πίνα, Γκαρθία, Ουακάσο (77' Φερναντέζ), Όσκαρ, Γκόμεθ (67' Μπούρχι), Σομπρίνο (78' Σάντος).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (88' Παουλίνιο), Βιδάλ (58' Αλκάθερ), Μέσι, Ντεουλοφέου (71' Σουάρεθ).

AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK