Ο Μέσι... ζαχαροπλάστης!

Ο Λιονέλ Μέσι είδε την Μπάρτσα να αποκλείεται από την επόμενη φάση του Champions League και σκέφθηκε να μάθει και μια άλλη, πιο γλυκιά, τέχνη. Η ... αποκάλυψη έγινε μέσω twitter, με την απίστευτη φωτογραφία που δείχνει έναν "Λίο" να ασχολείται με την ζαχαροπλαστική!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μέσι δεν κατάφερε να νικήσει σε δύο ματς τον Μπουφόν, η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε έτσι από τη Γιουβέντους και ένας... κοινός θνητός για να ξεπεράσει την πίκρα του κάλλιστα θα μπορούσε να το ρίξει στα... γλυκά. Ή και για να ...ξεχαστεί ο Μέσι να μάθει και μια άλλη τέχνη, όπως η...ζαχαροπλαστική για παράδειγμα!

Θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παρότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε φωτογραφία με τον...Μέσι ζαχαροπλάστη!!

Ας όψονται οι... δαίμονες του twitter, που ανακάλυψαν έναν υπάλληλο σε ζαχαροπλαστείο στη Βραζιλία, που είναι φτυστός ο "Λίο" ( εντάξει στην πιο... άσχημη βερσιόν του)!

Ένας χρήστης, λοιπόν, έβγαλε φωτογραφία τον σωσία του Λιονέλ και μετά τον... πόσταρε γράφοντας: "έτσι είναι η ζωή; Τη μία μέρα είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και την άλλη εργάζεσαι σε ένα ζαχαροπλαστείο...".

Λέτε με αυτή τη φωτογραφία ο Μέσι να ανακάλυψε τον... χαμένο του αδερφό;

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK