Ο Μπαρτομέου έθεσε θέμα... Βαλβέρδε!

Μία δήλωση που δείχνει πως ίσως ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μην βρίσκεται σύντομα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μετά την ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Ρόμα.

Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde barcelona AP IMAGES

Το βράδυ της Τρίτης ήταν "μαγικό" για τους φίλους της Ρόμα και "εφιαλτικό" για εκείνους της Μπαρτσελόνα. Οι "Ρωμαίοι" έκαναν το απίστευτο και μετέτρεψαν μία φαινομενικά χαμένη πρόκριση σε θρίαμβο με νίκη 3-0 ( 4-1 το πρώτο ματς στην Ισπανία)!

Η πρόκριση σε συνδυασμό με τον σκόρερ του τρίτου τέρματος, Κώστα Μανωλά, δημιούργησε ντελίριο και στην Ελλάδα, με τον διεθνή στόπερ να γίνεται πλέον θέμα σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου.

Θέμα όμως είναι πιθανό να γίνει σύντομα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να θέλει μία νίκη για να γράψει ιστορία στην Πριμέρα, όμως η θέση του μόνο σίγουρη δεν είναι στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα μετά την ήττα από την Ρόμα, ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου έσταζε... δηλητήριο τόσο για την εικόνα της ομάδας του όσο και για τον προπονητή:

" Λυπάμαι πολύ. Η Ρόμα ήταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, το πίστεψαν και έδειξαν πως όταν προσπαθείς, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

Φυσικά και αυτή η ήττα μας επηρεάζει, όμως έχουμε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και οι παίκτες πρέπει να την ξεπεράσουν", είπε αρχικά και μετά έριξε τη... βόμβα:

" Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις, είτε είναι με τον Ερνέστο, είτε με κάποιον άλλο προπονητή. Παλεύουμε για κάθε τίτλο, κάθε σεζόν, όμως απόψε (εννοεί την Τρίτη) δεν ήταν η μέρα μας".

Τι θέλει να πει ο... Ισπανός ποιητής; Θα το μάθουμε σύντομα, πάντως στην Ιβηρική χερσόνησο το μεταφράζουν ως έντονη δυσαρέσκεια έως και μήνυμα αποχώρησης.

Γ.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK