Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε το μυστικό του στους φίλους του

Έχει σκοράρει ήδη 69 φορές σε 119 ματς με την Μπαρτσελόνα όμως θα είναι του χρόνου στο "Camp Nou"; Διαβάστε για το μεταγραφικό μυστικό του Νεϊμάρ όπως το αποκάλυψε βρετανικό ΜΜΕ!

Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Κάτοικος Βαρκελώνης, αλλά προσεχώς Αγγλία; Αυτό ακούγεται εδώ και αρκετές μέρες, αλλά φέρεται να το πιστεύει και ο ίδιος ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Record".

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος πιστεύει πως η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του για να τον κάνει δικό της, με το μέσο να αναφέρει πως τη συγκεκριμένη πληροφορία την είπε ο Νεϊμάρ στους φίλους του!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει διακαώς τον σούπερ σταρ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των "κόκκινων διαβόλων" και όπως φαίνεται έχει πείσει και τους ιδιοκτήτες να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Μάντσεστερ όμως δεν είναι μόνη στη διεκδίκηση του εκκεντρικού Βραζιλιάνου, καθώς έχει μπει και η Τσέλσι στον... χορό για την υπογραφή του.

Θα φύγει ή θα παραμείνει κάτοικος Ισπανίας; Η συνέχεια στο καυτό καλοκαίρι που έρχεται.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK