Ο Νεϊμάρ έπαθε... Ταυλαρίδη!

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, αφού ο Βραζιλιάνος ζήτησε από την UEFA να αποβάλει τους "μπλαουγκράνα" από την Ευρώπη, λόγω οφειλών προς το πρόσωπο του! Στο... κενό το αίτημα του και... μπελάδες για την ομοσπονδία.

Brazil's Neymar attends a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Sao Paulo, Brazil, Friday, Oct. 6, 2017.  (AP Photo/Andre Penner)
neymar AP

Τα λεφτά είναι πολλά. Ειδικότερα όταν μιλάμε για 26.000.000€ κανένας δεν θέλει να τα χάσει και φυσικά να τα... πληρώσει. Η πλευρά του Νεϊμάρ επιμένει πάντως πως η Μπαρτσελόνα του οφείλει το συγκεκριμένο ποσό ως μπόνους υπογραφής νέου συμβολαίου.

Για την ακρίβεια το οφείλει στον πατέρα και μάνατζερ του. Μετά τις εξελίξεις του καλοκαιριού, ωστόσο, όπου ο Νεϊμάρ πίεσε με κάθε τρόπο για να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν με το "αστρονομικό" ποσό των 222.000.000€, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" δεν αναγνωρίζει το μπόνους.

Έτσι η κάθε πλευρά παίζει όλα της τα χαρτιά με αυτή του Βραζιλιάνου να πηγαίνει στα άκρα! Όπως αποκαλύπτει η AS, οι δικηγόροι του 25χρονου άσου τον συμβούλεψαν να καταγγείλει τους Καταλανούς στην UEFA, ζητώντας την αποβολή τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω... οφειλών.

Η UEFA, αφού καθυστέρησε να εξετάσει το αίτημα, στη συνέχεια το απέρριψε ( άγνωστη η αιτιολογία ακόμα), θέλοντας να μην ρίξει λάδι στη φωτιά.

Αυτή η ενέργεια βέβαια έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση όσον αφορά τη συμπεριφορά της UEFA, αφού πολλοί σχολιάζουν πως αν ήταν κάποια άλλη ομάδα στη θέση της Μπάρτσα ( πιο... άγνωστη ή λιγότερο εμπορική), ίσως και να το... σκεφτόταν διαφορετικά.

Λέτε να βρει κάποιον... τιμωρημένο σύμμαχο ο Νεϊμάρ και να έχουμε εκπλήξεις; Ποτέ δεν ξέρεις...

AP Photo/Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK