Ο Ντεμπελέ ξεπέρασε τον... Κοουτίνιο!

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Ουσμάν Ντεμπελέ και για να τον κάνει δικό της έκανε νέα πρόταση στην Ντόρτμουντ που ξεπερνάει τα... 100.000.000 ευρώ!

Dortmund's Ousmane Dembele, left, congratulates Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang as they celebrate after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Borussia Dortmund and Benfica in Dortmund, Germany, Wednesday, March 8, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Dortmund's Ousmane Dembele, left, congratulates Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang as they celebrate after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Borussia Dortmund and Benfica in Dortmund, Germany, Wednesday, March 8, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP

Θέλει πάση θυσία να φέρει στην Βαρκελώνη τον Ουσμάν Ντεμπελέ και για αυτό προσφέρει για χατήρι του ακόμα περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τα 100.000.000 ευρώ που δίνει στην Λίβερπουλ για τον Φελίπε Κοουτίνιο!

Η άρνηση της Ντόρτμουντ στην πρόταση των 70.000.000 ευρώ δεν φαίνεται να πτόησε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την αποκάλυψη της καταλανικής εφημερίδας "Sport", το βράδυ της Πέμπτης κατατέθηκε νέα εντυπωσιακή πρόταση στους Γερμανούς για τον 20χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Ντεμπελέ ξεπέρασε τον... Κοουτίνιο!

Αυτή είναι ύψους 90.000.000 ευρώ ενώ υπάρχουν και άλλα 30.000.000 ευρώ στο τραπέζι, έτοιμα να γεμίσουν το ταμείο της BVB καθώς είναι δεμένα με μπόνους όσον αφορά στην επίτευξη στόχων του παίκτη, με την "Μπάρσα" να φέρεται να τα έχει βρει ήδη με τον Ντεμπελέ για το συμβόλαιό του (5ετές με 10 εκ.ευρώ οι ετήσιες απολαβές του).

Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ντόρτμουντ στη μυθική προσφορά της Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να τελεί αυτές τις ημέρες υπό τιμωρία από το σύλλογο μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της Πέμπτης.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

News 24/7

24MEDIA NETWORK