Ο Σουάρες αδειάζει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Ο Λουίς Σουάρες "κάνει παπάδες" εδώ και δύο δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα και είναι πολύ κοντά στο να ανταμειφθεί με ένα χρυσό συμβόλαιο που θα τον κάνει... Νεϊμάρ!

Ο Σουάρες αδειάζει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Μία άκρως ευχάριστη είδηση περιλαμβάνει η σημερινή αθλητική επικαιρότητα που αφορά την Μπαρτσελόνα, με τις δύο μεγάλες αθλητικές καταλανικές εφημερίδες να υποστηρίζουν πως η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Λουίς Σουάρες.

Η "Mundo Deportivo" αποκάλυψε πως ο μάνατζερ του Σουάρες και αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε, είχε συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο στα τέλη Σεπτεμβρίου προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία που θα κρατήσει τον Ουρουγουανό στο "Camp Nou" μέχρι το 2021, όταν και θα είναι 34 ετών.

Ο Σουάρες αδειάζει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Από την πλευρά της η "Sport" αναφέρει πως ο πρώην άσος της Λίβερπουλ είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2019) που θα του επιτρέψει να εκτοξεύσει τις αποδοχές του.

Αυτή τη στιγμή ο Σουάρες αμείβεται με 10.000.000 ευρώ το χρόνο όμως βάσει του νέου συμβολαίου που θα του προσφέρει η πρωταθλήτρια Ισπανίας (σύμφωνα με την "Sport") , οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάσουν τα 16.000.000 ευρώ, όσα ακριβώς χρήματα κερδίζει τώρα και ο Νεϊμάρ.

Ο Σουάρες αδειάζει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

Φυσικά το τρίτο και καλύτερο μέλος της παρέας του "MSN", ο Λιονέλ Μέσι, απέχει πολύ και από τους δύο, αφού αυτή τη στιγμή κερδίζει από το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα το μυθικό ποσό των 21.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK