"Ο Σουάρες έχει ψυχολογικά προβλήματα"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην μάνατζερ του Λουίς Σουάρες, Ντάνιελ Φονσέκα, ύστερα από τις δηλώσεις του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, πως έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και κάνει αριθμητικές πράξεις με τα... δάχτυλα!

"Ο Σουάρες έχει ψυχολογικά προβλήματα"

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ατζέντη, Ντάνιελ Φονσέκα και του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου πως ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους τον εξαπάτησε το 2006, όταν πήρε μεταγραφή από τη Νασιονάλ στη Χρόνινχεν.

"Ευχαριστώ τον Φονσέκα γιατί όταν ήμουν 15 ετών, μου πλήρωσε τα εισιτήρια για να πάω στην Ισπανία. Είχα ένα μισθό γιατί ο Φονσέκα μου έδινε μερικά χρήματα για να βοηθώ την οικογένειά μου. Υπήρχαν φορές που μου έδωσε παπούτσια και του είμαι ευγνώμων γιατί μου φέρθηκε φανταστικά.

Ο Φονσέκα, ως πρώην ποδοσφαιριστής και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά ένας παίκτης για να βγάλει χρήματα, δεν καταλαβαίνω γιατί με πήγε σε μια ομάδα, όπως η Χρόνινχεν, λέγοντας μου ότι θα κέρδιζα 30.000 ευρώ κι έλαβα μόνο 10.000.

Εγώ στη Νασιονάλ, έβγαζα 4.000 δολάρια. Ήταν μια από τις απογοητεύσεις που είχα, αλλά προσπάθησα να τον αποζημιώσω όταν πήγα στον Άγιαξ.

Μου είπε ότι έπρεπε να απορρίψω το 20% του ποσοστού που είχα δικαίωμα να πάρω. Θα σε αποζημιώσω εγώ στο συμβόλαιο μετά, μου είπε. Το απέρριψα και δεν τον είδα, πλέον".

Οι δηλώσεις του Σουάρες, όπως είναι λογικό, προκάλεσαν την αντίδραση του Φονσέκα, ο οποίος τον αποκάλεσε ψεύτη, ενώ τον συμβούλεψε να δει... ψυχίατρο!

"Ψεύδεται, γιατί είναι ένα παιδί που έχει ψυχικά προβλήματα, σίγουρα, αυτό το ξέρουμε. Γι' αυτόν τον παρακολουθεί ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Πρέπει να αλλάξει ψυχολόγο ή να πάει σε ψυχίατρο. Για να κάνει πρόσθεση, χρειάζεται τα δάχτυλα, γιατί δεν μπορεί αλλιώς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατί, στ' αλήθεια, δαγκώνει ο Λούις Σουάρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK